Заформя се сериозен интерес от Испания към Санчо


Заформя се сериозен интерес от Испания към Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1853 0

Задачата на Манчестър Юнайтед да докара Джейдън Санчо на „Олд Трафорд“ става все по-трудна, след като Реал Мадрид и Барселона се включват в битката за подписа на крилото. Двата испански гиганта са готови да наддават за играча на Борусия Дортмунд, като каталунците са склонни да включат и Ансу Фати към сделката.

17-годишният Фати излезе на футболната сцена през този сезон и Барселона са готови да го предложат на немския тим, но само под наем. Реал Мадрид пък хвърли доста пари на трансферния пазар през миналото лято, но все още може да завърши сезона без трофей. „Лос Бланкос“ имат репутацията на отбор, който хвърля големи суми за световни звезди всяка година и такъв може да бъде случаят със Санчо през това лято. „Кралския клуб“ е готов да предложи 100 милиона паунда за бившия юноша на Манчестър Сити.

Манчестър Юнайтед похарчи 150 милиона паунда за нови футболисти миналото лято и въпреки частичното подобрение на представянето им в последно време, са далеч от водещите места в Англия. Оле Гунар Солскяер иска да добави млади местни момчета към отбора и Джейдън Санчо идеално се вписва в плановете на норвежкия наставник. Юнайтед дори са готови да дадат фланелката с номер 7 на 20-годишния талант. Междувременно от Борусия Дортмунд зарадваха кандидатите за Санчо с добри новини.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички