Три от топ отборите ще се конкурират за подписа на звезда на Аякс


Три от топ отборите ще се конкурират за подписа на звезда на Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

1299 0

Една от младите звезди на Аякс Дони ван де Беек ще бъде ухажван от три европейски гранда през летния трансферен прозорец, твърди британския Mirror. 23-годишният холандец се представя отлично за амстердамци в последните две години и привлече интереса на много водещи отбори.

Според изданието три клуба смята да проведат офанзива за подписа на Ван де Беек след края на сезона - Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус. Ръководството на Аякс от своя страна се е примирило, че няма как да задържи холандския национал и е готово да го пусне през лятото срещу удовлетворяваща трансферна сума.

Каталунският Mundo Deportivo пък допълва, че от Реал вече са сключили предварителна договорка с Аякс за трансфера на Ван де Беек, но не е изключено Манчестър Юнайтед да надцака "Кралския клуб" с по-добра оферта. Ювентус от своя страна може да използва факта, че вече привлече бившия съотборник на Ван де Беек - Матайс де Лихт, който е близък приятел с него. Наскоро пък на Ван Де Беек се наложи да отрича информация, че има предварително споразумение с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички