Добри новини за Реал - Азар тренира с топка


Добри новини за Реал - Азар тренира с топка
Снимка: Guliver/GettyImages

1342 0

Звездата на Реал Мадрид Еден Азар се възстановява добре и се очаква да бъде готов за игра през месец юни. Белгийският национал претърпя операция на десния глезен в началото на март в Далас, но се очаква да бъде готов за игра, когато бъде подновен испанският футболен шампионат.

29-годишният футболист посещава лекари и фитнес експерти, за да може възможно най-бързо да бъде на разположение на Зинедин Зидан. Френският наставник на Реал Мадрид е треньор, който не обича да рискува с преждевременното връщане на контузени футболисти и позволява на играчите си да се възстановят напълно преди отново да стъпят на терена. Според ‘AS’ Азар е започнал вече да тича, като е подновил и занимания с топка. Второто е много важна стъпка за белгиеца, тъй като той обожава да играе с децата си на двора в дома си в Мадрид.

Възстановяването на Еден Азар е много добра новина и за селекционера на Белгия Роберто Мартинес, който заяви, че очаква футболиста да се върне по-силен и се радва, че операцията му е минала по време на пандемията от коронавирус. След като европейското първенство бе преместено за следващото лято, Мартинес се надява звездата на тима да е напълно здрава след 12 месеца. А ето кой играч може да се окаже партньор на Азар на "Сантиаго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички