Гарет Бейл за трансфер в САЩ: Харесва ми


Гарет Бейл за трансфер в САЩ: Харесва ми
Снимка: Getty Images/Gulliver

2042 0

Бъдещето на звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл е една от най-коментираните теми през последните години. Сега уелският футболист даде пореден повод за спекулации на медиите, след като заяви, че не изключва трансфер в първенството на Съединените щати МЛС.

През миналото лято Бейл бе близо до трансфер в Китай, но сделката пропадна. Сега 30-годишният футболист отново е свързван с напускане на „Сантиаго Бернабеу“ през лятото. Самият Бейл коментира възможността да заиграе в Мейджър Сокър Лийг. „Харесва ми. Шампионатът се разви доста през последните години и продължава да расте. Много играчи вече искат да отидат в МЛС. Определено е нещо, което би ме заинтересовало. Обичам да ходя до Лос Анджелис, когато съм във ваканция. Играя доста голф, когато съм там“, заяви Гарет Бейл в подкаста ‘Hat Trick’.

По време на сезона 30-годишният уелсец предизвика доста гневни реакции от страна на някои фенове на „Кралския клуб“, след като в края на миналата година отпразнува победа на националния отбор на Уелс със знаме с надпис „Уелс. Голф. Мадрид. В този ред“. Това допълнително засили спекулациите за евентуално негово напускане на „белия балет“. А ето кой момент бе посочен от Бейл за най-специалния за него в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички