Ще ги видим ли отново? Тата потвърди, че Интер Маями все пак може да събере Лео Меси и Луис Суарес


Ще ги видим ли отново? Тата потвърди, че Интер Маями все пак може да събере Лео Меси и Луис Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

974 0

Треньорът на Интер Маями Херардо Мартино "Тата"потвърди за интереса на своя клуб към привличането на Луис Суарес през януарския трансферен прозорец, като по този начин уругваецът ще се събере отново с бившия си съотборник и близък приятел Лионел Меси

Интер Маями има план за Суарес

Мартино сподели, че клубът продължава да цени високо уменията на 36-годишния играч от Уругвай, три месеца след първоначалните слухове около трансфера.

"В рамките на нашия анализ на предстоящия сезон и нуждите, които може да имаме, имаме анализ с Луис и такъв без Луис. Когато настъпи моментът да официализираме ситуацията със Суарес, по отношение на Интер Маями, ние ще бъдем готови да се отправим в съответната посока", сподели пред медиите Тата.

Както бе потвърдено по-рано този месец от настоящия му треньор в Гремио, Ренато Гаучо, Суарес ще напусне базирания в Порто Алегре клуб в края на сезона на бразилската Серия А през декември, въпреки че изпълни само половината от двугодишния договор, който подписа през декември 2022-а.

Суарес прекара шест сезона, играейки заедно с Лионел Меси на "Камп Ноу" от 2014 до 2020 г., като спечели четири титли от испанската Ла Лига и Шампионска лига през сезон 2014/15.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Раздялата на ПСЖ с Меси и Неймар създава финансови проблеми на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички