"Ние го разбираме и уважаваме" Лапорта потвърди за предложение на Барселона към Лео Меси


"Ние го разбираме и уважаваме" Лапорта потвърди за предложение на Барселона към Лео Меси
Снимка: Getty Images

2107 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, за пореден път си позволи да засегне казуса "Лионел Меси". Ръководителят на каталунците разкри, че отборът е отправил предложение на 36-годишния аржентинец, но той е избрал Интер Маями като следващата си дестинация.

Коментарът на Лапорта

"Предложихме на Меси да се върне в началото на този сезон. Той взе решение и ние го разбираме и уважаваме. В Маями той смята, че ще има по-малко напрежение. Това, за което мислим, е да намерим момент да му отдадем голяма почит. Би било фантастично, ако това се случи на премиерата на новия Камп Ноу", категоричен е Лапорта.

Припомняме, че аржентинецът не се разбра с ПСЖ за удължаването на своя договор във френската столица. 7-кратният носител на "Златната топка" получи оферти не само от Барселона, но и от Саудитска Арабия. В крайна сметка обаче, той реши да сложи край на слуховете сам, като засне видео, в което съобщи, че ще заиграе отвъд Океана за Интер Маями в САЩ.

През последните няколко седмици обаче се заговори за начина, по който Барса се готви да изпрати Лионел Меси подобаващо. Спекулациите са, че каталунците ще се радват да направят официален бенефис на аржентинеца на новия "Камп Ноу", който в момента се строи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона реши дали ще разчита на Левандовски след края на сезон 2023/24.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички