Разкритие от личен чат на Кристиано Роналдо: Конкретната причина да напусне Ювентус


Разкритие от личен чат на Кристиано Роналдо: Конкретната причина да напусне Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

14461 0

Това трансферно лято ни предложи много емоции, а точно когато изглеждаше сякаш това е краят на големите сделки, Кристиано Роналдо напусна Ювентус и се завърна в бившия си клуб Манчестър Юнайтед, с което влуди феновете на "червените дяволи".

Известно време преди този ход петкратният носител на "Златната топка" беше усилено спряган за трансфер в градския съперник на Юнайтед - Манчестър Сити. Нещо, което звучеше твърде нереално. А след завръщането му при "червените дяволи" се появиха спекулации, че Роналдо не е имал намерения да подсилва "гражданите", а е искал да накара ръководството на Юнайтед да се активизира.

КАК СЕ ЗАМЕСТВА КРИСТИАНО РОНАЛДО ЗА 2 СЕКУНДИ (ВИДЕО)

Роналдо се сбогува с Ювентус, но така и не назова конкретна причина за решението си. Това обаче стори негов близък приятел - популярният бивш шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов, който го "издаде".

"Не бих искал да разкривам нашия личен чат. Е, той ми каза, че му е скучно в Италия и че иска да се премести в Англия. Аз също не съм фен на италианския футбол. С английската Висша лига няма да превключвам каналите. Там всеки отбор може да предостави шоу" - заяви Нурмагомедов пред Sport24.

А защо Кристиано Роналдо нае денонощна охрана след завръщането си в Манчестър?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички