Роналдо с любопитен отговор на въпроса кой е най-големият, срещу когото е играл


Роналдо с любопитен отговор на въпроса кой е най-големият, срещу когото е играл
Снимка: Getty Images/Guliver

15022 0

Британският журналист Пиърс Морган разказа за любопитен свой разговор с нападателя на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. В него португалецът е обявил нападателя на ПСЖ Лионел Меси за най-големия противник, срещу който някога е играл.

"Кой е най-големият футболист, срещу когото някога си играл?, попитах Кристиано Роналдо. Това се случи в нощните часове, бяхме на осветена от свещи тераса в любимия му ресторант в Торино. Тогава още играеше за Ювентус и не беше взел решение за завръщане в Манчестър Юнайтед", започва разказа си Морган в своята колонка за "Daily Mail".

"Вечеряхме и хапнахме страхотна японска храна, пихме италианско червено вино и разговаряхме за всичко на света, започвайки със спорт и политика и завършвайки със серийни убийци. Дойде време за големия въпрос. "Меси" - отговори той бързо и решително. "Наистина?", попитах аз, учуден, че той назова големия си съперник", продължи британецът.

"Определено. Той е най-добрият от тези, срещу които съм играл, каза Роналдо и се усмихна. - Но, Пиърс, ти задаваш неправилен въпрос". "Добре, а какъв е правилният въпрос?". "Ти трябва да ме попиташ кой е най-големият играч...". "Мисля, че знам отговора", отвърнах аз, смеейки се. Роналдо намигна и си казахме "наздраве". Той смята, че е най-добрият от всички, които някога са играли тази игра. И аз съм съгласен с него", завършва журналистът. А в какво Роналдо превъзхожда и Меси, и Феномена, според Хабиб Нурмагомедов четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички