Хабиб посочи в какво Роналдо е по-добър от Меси и Феномена


Хабиб посочи в какво Роналдо е по-добър от Меси и Феномена
Снимка: Getty Images

6455 0

Бившият световен шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов сравни двете футболни суперзвезди на нашето съвремие Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Състезателят по ММА, който е приятел на португалеца, посочи в какво той е по-добър от големия си съперник за рекордите и индивидуалните награди във футбола.

"Кристиано е много по-готин. Меси също играе много добре, един от най-добрите е в историята. Но ако по игра те са равни, то по харизма Роналдо е по-силен", заяви Хабиб, цитиран от "Sport24".

Руснакът намеси в сравнението кой е по-добър и легендарния бразилец Роналдо. Той посочи, че заради контузиите Феномена е бил на най-високо ниво в продължение на 8-9 години.

"Кристиано е 17 години на върха. През 2004 г. той бе на финал на Европейско, а сега е 2021 г. и той продължава да бележи. Такъв феномен във футбола още не е имало. Меси започна през 2006 г., а спечели за първи път Шампионска лига през 2009 г. Значи Меси е на пика 12 години, а Кристиано - 17. Моето лично мнение е, че Кристиано е много по-готин", допълни Нурмагомедов. А кой според него е най-големият страх на Роналдо вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички