Роналдо нае денонощна охрана след връщането си в Манчестър


Роналдо нае денонощна охрана след връщането си в Манчестър
Снимка: Getty Images/Guliver

18570 0

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо, който се завърна в Манчестър Юнайтед, е наел денонощна охрана за себе си и семейството си, съобщава "Daily Star". Португалецът пристигна в Англия миналата седмица и се готви за своя повторен дебют за "червените дяволи". Към него е приковано повишено внимание, в това число и от страна на престъпници, от които 36-годишният футболист реши да се предпази, наемайки си телохранители.

"Кристиано беше предупреден, че от момента на неговото напускане на Манчестър през 2009 г., този регион стана абсолютен магнит за престъпни банди. Сега той ще бъде тяхната цел номер едно. Тези безмилостни банди стават все по-жестоки. Те грабят домовете и тормозят семействата на играчите. Атакуват недвижимото им имущество, когато знаят, че играчите няма да са там, наблюдавайки ги седмици преди нападението", казва осведомен източник на изданието.

"Кристиано не смята да рискува, затова вече е наел охрана, за да бъде спокоен, че семейството му ще бъде защитено, когато пристигне в Манчестър", допълва източникът. А ето как финансово може да бъде изразен ентусиазмът от връщането на Роналдо в Манчестър.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички