Португалски модел си припомни интимни отношения с Кристиано Роналдо, предупреди Джорджина


Португалски модел си припомни интимни отношения с Кристиано Роналдо, предупреди Джорджина
Снимка: Instagram

17669 0

Португалският модел Наташа Родригес се върна години назад и проговори за взаимоотношенията си с мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо, който през това лято смени клубната си принадлежност и се завърна в Манчестър Юнайтед.

Наташа сподели в детайли части от срещата им и признава, че не след дълго Роналдо се запознал с Джорджина. Впоследствие Кристиано блокирал сънародничката си и отказвал всякакъв начин на комуникация с нея, което наранило Наташа. А как е започнало всичко?

Всичко започнало през 2015 година, когато Роналдо все още е бил във връзка с Ирина Шейк. Тогава Наташа Родригес е искала да си направи наглед невинна "шега" и изобщо не е очаквала, че ще получи отговор и още повече, че ще се стигне до това да спят заедно.

"Беше около 1 часа през нощта и му пратих снимка на моето дупе с думите "Огромна целувка" като шега. Никога не съм си помислила, че ще отговори. Но към 6 сутринта ми писа и нещата продължиха след това. Като се връщам назад, искаше ми се това да не се случва" - започна тя, цитирана от "Марка".

"Не можех да повярвам, че влизам в апартамента на Кристиано Роналдо. Моето сърце прескачаше, но той бе много мил и сладък и ми каза да се чувствам като у дома си. Махнах си обувките и си сипах чаша сок, след което седнах до него. Говорихме за апартамента му и за това откъде съм аз.

След това взех лидерската позиция, изправих се, свалих си панталоните и се наведох срещу него, за да му покажа дупето си. Той го плесна и каза, че му е харесало" - разказва Наташа.

Португалката твърди, че след като двамата са спали заедно през март 2017 година, той ѝ е написал: "Насладих се, ще се видим отново един ден. Топ секретно, моля. Целувки". В крайна сметка обаче по думите ѝ Роналдо тотално я е отрязал след това и я е блокирал навсякъде. Тя вярва, че той може да стори същото и със сегашната му приятелка - Джорджина.

"Кристиано ме изхвърли като тухла и той може да стори същото и с Джорджина. Казват, че леопардите никога не променят шарката си и професионалните футболисти получават много внимание от красиви жени, които им се нахвърлят. Ще бъде същото и в Манчестър, както бе и в Европа. Кристиано би бил страхотен улов за всекиго и Джорджина трябва да го наглежда, за да си имат доверие и бъдеще.

Бях наранена, когато ме захвърли и блокира, след като спахме заедно. Боли и сега. Винаги ще има "преди" и "след" в моя живот с Кристиано, въпреки че не завършихме като двойка" - споделя още Наташа Родригес.

Въпреки всичко обаче, тя му пожела успех: "Прочетох, че Кристиано е подписал отново с Манчестър Юнайтед. Щастлива съм за него. Мисля, че Джорджина би искала, а и трябва да замине с него във Великобритания. Въпреки това, което ни се случи, надявам се и се моля те да останат заедно и в любов. Те изглеждат като перфектната двойка и въпреки всичко мисля, че Кристиано може да се е променил като човек и като партньор. Неговото семейство порасна и той самият е по-голям и по-мъдър" - споделя Наташа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички