Потвърдено! Синът на Дейвид Бекъм реши: Ще играе с Лео Меси или във Висшата лига?


Потвърдено! Синът на Дейвид Бекъм реши: Ще играе с Лео Меси или във Висшата лига?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2527 0

Синът на легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм - Ромео, взе окончателно решение по изключително трудния въпрос - да играе с един от най-великите футболисти в историята Лео Меси или да се бори за дебют във Висшата лига.

Дилема

Младокът бе поставен на кръстопът. Пред него стоеше опцията да се върне в Интер Маями, чийто президент е баща му. Настоящият му отбор Брентфорд пък предложи той перманентно да облече цветовете на "пчеличките".

Първоначално талантът е бил решен да остане на Острова. Впоследствие обаче американският тим съумя да привлече не кого да е, а самия Лео Меси, което вкарало в размисли играча.

Решението

Въпреки това обаче, 20-годишният нападател по всичко личи е останал категоричен в първончалните си намерения да продължи кариерата си в дублиращия тим на Брентфорд с надеждата, че ще си спечели повиквателна в представителния такъв скоро.

Това става ясно от думите на неговия настоящ треньор - нийл Макфаруън, който пред клубния уебсайт сподели желанията на двете страни.

"Присъединихме Ромео към състава си през януари и той бе фантастичен за нас. Финишира сезона по страхотен начин с оглед последния му мач срещу Манчестър Сити, в който показа какво е научил по време на наема си при нас. Продължихме да го развиваме. Нямаме търпение да се върне с бодър дух и да продължим съвместната си работа и следващия сезон", заяви наставникът, цитиран от "The Indipendent".

Междувременно син на друга легенда на Юнайтед пък няма търпение да стартира до Меси в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички