Звездата на МЛС след трансфера на Лео Меси: Няма промяна в плановете, искаме титлата


Звездата на МЛС след трансфера на Лео Меси: Няма промяна в плановете, искаме титлата
Снимка: Getty Images

2066 0

Миналата седмица Лионел Меси потвърди, че ще се присъедини към Интер Маями след края на договора му с Пари Сен Жермен на 30 юни. Играчът, който беше силно свързван както с Барселона, така и с отбора от Саудитска Арабия Ал-Хилал, по-късно разкри, че иска повече спокойствие, което го накара да избере МЛС пред останалите.

Звездата на ФК Лос Анджелис Карлос Вела обаче "посрещна" Меси с предупреждение. Вела заяви, че докато присъединяването на Меси към МЛС е отлична новина за футболната култура на страната, Интер Маями няма да детронира ФКЛА като фаворит за титлата в лигата.

"Това е страхотна новина за МЛС, но продължавам да мисля, че все още ние сме тези, които искат да спечелят титлата. Няма значение кои футболисти са в другите отбори. Плановете не се променят", категорично заяви Вела.

ФКЛА се намира на третото място в таблицата на Западната конференция и са настоящите носители на купата на МЛС. Интер Маями пък е на дъното в класирането на Източната конференция.

Трансферният прозорец на МЛС отваря на 5 юли, което означава, че Интер Маями няма да може да регистрира Меси преди това. Ако бъде регистриран веднага щом прозорецът отвори, аржентинецът може да изиграе първия си мач в Ди Си Юнайтед, ръководен от Уейн Руни на 9 юли.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Охолството, в което Лионел Меси ще живее в Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички