Да играеш с Лео Меси или във Висшата лига? Тежкото решение пред сина на Дейвид Бекъм


Да играеш с Лео Меси или във Висшата лига? Тежкото решение пред сина на Дейвид Бекъм
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2782 0

Да продължиш развитието си в една от най-футболните страни в света или да застанеш редом до един от най-великите играчи в историята? Пред подобна дилема е изправен синът на легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм - Ромео.

На кръстопът

20-годишният талант на Брентфорд има шанс да се присъедини към редиците на Интер Маями през лятото, с който само преди дни официално подписа Лео Меси. Подобна опция му дава неговият баща, който е президент на клуба.

Решението

Въпреки страхотната възможност пред младока, той избрал да продължи кариерата си във втория тим на Брентфорд с надеждата, че ще намери място в представителния такъв през новия сезон, съобщава "The Mirror". 

Младият нападател поставил като приоритет личното си развитие пред това да оформи нападение със световния шампион от Мондиала в Катар. Като допълнителен стимул за това му решение се явява и неговата половинка Миа Регън.

Ромео вече има период за дублиращия тим на Интер Маями, но в последната половин година се подвизава сред резервите на елитния английски отбор.

Въпреки крехката си възраст, Ромео вече може да се похвали като милионер след грандиозна сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички