Около представянето на Меси: Интер Маями падна с 0:3 - серия от 11 мача без успех в МЛС (ВИДЕО)


Около представянето на Меси: Интер Маями падна с 0:3 - серия от 11 мача без успех в МЛС (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1662 0

Мегазвездата на световния футбол Лионел Меси официално бе представен от новия си отбор. Седемкратният носител на най-ценния индивидуален приз в този спорт - "Златната топка", ще продължи кариерата си е Интер Маями.

На специална церемония пред 19 хиляди души аржентинецът бе представен на клубния стадион DRV PNK. Преди това, далеч оттам, отборът пък изигра своя пореден двубой от местното първенство - Мейджър Лийг Сокър (МЛС).

Ситуацията там за Интер Маями не е никак, никак добра. Феновете може и да бяха в приповдигнато настроение при представянето на Меси, но часове преди това бяха изживяли поредното си разочарование.

Интер Маями загуби като гост на Сейнт Луис Сити с класическото 0:3, като две от попаденията паднаха през първото полувреме. Точни за успеха на домакините бяха Самюел Адениран (28'), Тим Паркър (40') и Едуард Ловен (80').

Така отборът вече е в притеснителна серия от цели 11 поредни мача в шампионата, в които не успява да стигне до победата. В тях Интер Маями е записал осем поражения и три равенства при голова разлика 10:24. Трябва да се отбележи, че тук влизат единствено срещите от МЛС, без останалите надпревари, в които е участвал тимът.

В подреждането на Източната конференция на МЛС Интер Маями е на последната 15-а позиция с 18 точки от 22 мача. Предпоследният Торонто обаче е в серия от 9 мача без победа (и 6 поредни загуби) и има само точка преднина, като е и с две срещи повече.

Според правилника на МЛС първите 7 от всяка конференция се класират за осминафиналите. Осмият и деветият от двете конференции пък влизат в кръстосан сблъсък за последните две места.

Междувременно от МЛС вече допуснаха огромен гаф по "американски" - объркаха Бускетс с бивш играч на Реал Мадрид (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички