След Меси от Интер Маями представиха и Серхио Бускетс (СНИМКА)


След Меси от Интер Маями представиха и Серхио Бускетс (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2607 0

След официалното обявяване на Лионел Меси дойде редът и на Серхио Бускетс. Интер Маями представи бившия играч на Барселона с публикация в социалните мрежи.  "Подписахме договор с легендарния испански полузащитник Серхио Бускетс до 2025 г.", написаха от американския клуб.

Интер Маями представи Бускетс с куп похвали

Бускетс  ще бъде на разположение за селекцията на тима, когато се изправя срещу отбора на мексиканския Круз Азул в откриващия мач на 21 юли на Купата на лигата. Нов футболен турнир в Северна Америка, в който МЛС и мексиканската лига ще прекъснат съответните си сезони в лигата от От 21 юли до 19 август за определяне на трите клуба, които ще се класират за Купата на шампионите на Конкакаф през 2024 г.

 "Развълнуван съм да приветствам Серхио Бускетс в Интер Маями. От първия ден се заехме да доведем най-добрите играчи в света в Интер Маями. Кариерата на Серхио говори сама за себе си", коментира собственикът на клуба Хорхе Мас.

"Това е специална и вълнуваща възможност, от която нямам търпение да се възползвам. Очаквам с нетърпение да направя тази следваща стъпка в моята кариера с Интер Маями. Бях впечатлен от клуба, когато дойдох с Барселона през миналата година и сега съм щастлив и готов да представлявам клуба. Нямам търпение да помогна за постигането на успеха, към който всички ще се стремим", каза Бускетс. В представянето му с Лионел Меси се очаква Христо Стоичков да има специална роля.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички