"Американска му работа": От МЛС объркаха Бускетс с бивш играч на Реал Мадрид (СНИМКА)


"Американска му работа": От МЛС объркаха Бускетс с бивш играч на Реал Мадрид (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1468 0

Състезаващият се в американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС) Интер Маями представи и втория си звезден трансфер. Това е бившият капитан на Барселона и на националния отбор по футбол на Испания Серхио Бускетс, който подписа до 2025 година.

Както е известно, преди това официално бе обявен трансферът на седемкратния носител на "Златната топка" Лионел Меси. Това до голяма степен е и най-великият момент в историята на клуба, който е създаден преди около 5 години.

Въпреки че Серхио Бускетс ще бъде един от най-звездните футболисти, които някога са играли не само в Интер Маями, но и в МЛС, то бе допуснат страшен гаф. Той се отнасяше до това, че не бе разпознат начинът, по който е изглеждал като по-млад.

От официалния профил на МЛС в социалната мрежа Twitter обявиха Бускетс чрез специална снимка. На нея играч целува трофей от Световното първенство през 2010 година, което бе спечелено от Испания.

Отстрани пък са посочени и големите успехи във футболната кариера на Бускетс. Проблемът идва оттам, че на самата снимка всъщност не е полузащитникът. Там фигурира бившият играч на Реал Мадрид Алваро Арбелоа. Можете да го видите чрез снимката по-долу в материала.

Колкото до звездните придобивки на Интер Маями - Дейвид Бекъм също не сдържа емоционалните си думи за Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички