Дейвид Бекъм с първи думи за Меси: Не мога да бъда по-горд - мечтите стават реалност (ВИДЕО)


Дейвид Бекъм с първи думи за Меси: Не мога да бъда по-горд - мечтите стават реалност (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3683 0

През последните часове един от ръководните фактори в Интер Маями - Дейвид Бекъм, пусна две публикации, свързани с легендарното ново попълнение на клуба - Лионел Меси. 

Втората публикация в социалните мрежи бе много по-лаконична откъм текст, тъй като легендата се ограничи до "мечтите стават реалност" и снимка със световния шампион. 

Изявлението на Бекъм

Преди това обаче Бекъм припомни каква е била голямата му мечта, когато бе създаден американският клуб преди 10-тина години, а именно - да го подсили с най-успешните играчи в спорта:

"Следващата глава от нашата история започва сега. Преди десет години, когато започнах това пътуване, мечтаех да доведа най-великите играчи в света в Маями... Играчи, които споделиха амбицията, която имах, когато се присъединих към ЛА Галакси, за да помогна за развитието на футбола в тази страна и да изградя наследство в този спорт.

Днес тази мечта се сбъдна. Не мога да бъда по-горд, че играч от калибъра на Лео се присъединява към нашия клуб, но също така се радвам да приветствам приятел, невероятен човек и неговото прекрасно семейство, които се присъединят към нашата общност", категоричен бе Бекъм в социалните мрежи. 

Следете всичко най-интересно около Интер Маями със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички