ВИДЕО: Див козел се появи на представянето на Меси от Интер Маями


ВИДЕО: Див козел се появи на представянето на Меси от Интер Маями
Снимка: Getty Images

3124 0

Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями. Животинчето се появи около стадион "DRV PNK" във Форт Лодърдейл и привлече вниманието на феновете.

Козелът беше вързан на каишка и беше воден от млада жена. Деца се тълпяха при него, за да го хранят или погалят, показват видеа в социалните мрежи. Както е известно, аржентинецът често е наричан Greatest of All Time, абревиатурата на което е GOAT. На английски тази дума се превежда като "коза".

Истерията около представянето на аржентинеца на започна от рано в неделя. Доста привърженици вече бяха заели места по трибуните, когато от небето над Маями се изсипа проливен дъжд, придружен от гръмотевици. Наложи се феновете да се крият по входовете и под стълбите на съоръжението.

Дейвид Бекъм, акционер в клуба, изпревари дъжда и се появи заедно със съпругата си Виктория. Мажоритарният собственик Хосе Мас пък дойде след намаляването на дъжда.

Около 20,00 часа месно време пред стадиона се появи и самият Меси. Той слезе от черно такси, придружаван от семейството си. Аржентинската звезда помаха на феновете, а до него бе най-малкия му син - Чиро, който бе облечен с фланелка на Интер Маями, а едната му ръка бе гипсирана. А ето какви бяха първите думи на Меси като играч на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички