Неймар за фена, който го удари: Да излезе вместо мен на терена, щом е толкова недоволен


Неймар за фена, който го удари: Да излезе вместо мен на терена, щом е толкова недоволен
Снимка: Getty Images

1169 0

Бразилската звезда Неймар коментира инцидента след мача с Венецуела, при който беше ударен от фен с кутия за пуканки по главата. По този груб начин запалянкото изрази недоволството си от равенството между "селесао" и континенталния съперник.

От видеото, разпространено в социалните мрежи, се вижда, че нападателят на Ал Хилал крещи към фена и размахва пръст към него. Според "O'Globo" той е казал на агресивния привърженик: "Н***й си го в за****а".

"Тъжно, много тъжно. Не идвам тук на почивка, дойдох, за да правя това, което най-много обичам - да играя футбол и да защитавам страната си. Очевидно е, че правим всичко по силите си, даваме всичко от себе си, но често няма резултат. И това не е нещото, което феновете очакват", започна звездата, цитиран от изданието.

"Замерянето ми от този фен... Дори не видях какво се случи, разбрах едва когато ме удари. Бях много нервен, осъждам това отношение. Не бива да се постъпва така, много е лошо за футбола.

Човек, който прави такива неща, е необразован. Той не може да възпита детето си по най-добрия начин. Ако е толкова недоволен, нека тренира по-добре и да излезе на терена вместо мен", коментира Неймар. В този линк можете да видите какво се случи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички