Нелепо: Объркаха Бонучи за фен, не го пуснаха на терена секунди след успеха над Испания (ВИДЕО)


Нелепо: Объркаха Бонучи за фен, не го пуснаха на терена секунди след успеха над Испания (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3757 0

Италия си гарантира възможността да участва във финала на Европейското първенство по футбол и се доближи изключително много до скъпоценния трофей. "Скуадра адзура" заслужи това с категорична игра, но последният двубой бе най-тежкият за състава.

Той бе полуфиналът срещу Испания, където отборът предимно се защитаваше, а в крайна сметка трябваше да мине през рулетката на дузпите, където да триумфира също след драма, за да може да участва в двубоя на 11 юни на "Уембли" в Лондон.

Отново с ключова заслуга (както най-вече и в мача срещу Белгия) бе защитата на Роберто Манчини. Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини се справиха на висота и не позволиха след гола на Алваро Мората в редовното време да се стига до повече попадения. А при изпълненията на дузпи с една се нагърби и Бонучи, като не сбърка.

Той безспорно е един от лидерите на този отбор на Италия и е достатъчно разпознаваемо лице поради богатата си кариера и впечатляващите постижения. Е, явно не чак дотолкова, тъй като се стигна до куриозна ситуация секунди след победата над Испания.

Тогава Леонардо отиде да празнува с тифозите по трибуните, а секунди по-късно, когато опита да се завърне към терена, бе хванат от жена (стюард), която му обясни, че няма право да нахлува на терена. Това породи комична реакция у Бонучи.

Жената бързо се усети за какво става въпрос и вероятно е настанал лек смут в нея. Бонучи обаче прие случилото се с усмивка и я прегърна, след като всичко се изясни. Припомняме, че в самото начало на Евро 2020 Кристиано Роналдо бе объркан от охранител и трябваше да показва кой всъщност е (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички