Герой и грешник: Алваро Мората пося раздор сред феновете на Испания


Герой и грешник: Алваро Мората пося раздор сред феновете на Испания
Снимка: Getty Images

2814 0

Големият грешник за Испания в полуфиналния мач с Италия от Евро 2020 Алваро Мората отново стана обект на множество коментари в социалните мрежи. Въпреки че нападателят стана първият играч на Испания с повече от три гола на две поредни европейски първенства и стана най-резултатният играч на "Ла Фурия" на еврофинали, феновете не спестиха критиките си, но показаха и подкрепа към нападателя.

"Последните две дузпи на Алваро Мората и Жоржиньо бяха определението на формата на Челси в последните два сезона", "Мората ги изведе до продълженията, Мората и ги изрита от Европейското", "Мачът е преразказ на кариерата на Алваро Мората", "Алваро Мората пропиля времето на футболните фенове по света", бяха част от коментарите.

Нападателят обаче получи и доста подкрепа, като доста от феновете написаха "Горе главата, Алваро", "Форца Мората, остани силен. Все още си един от най-добрите в света", "Съжалявам за Мората, надявам се той да преодолее това".

А ето как Леонардо Спинацола отпразнува победата на Италия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички