"Мислеха ни за сираци със спин"! Участник в песента "Waka Waka" със скандални разкрития


"Мислеха ни за сираци със спин"! Участник в песента "Waka Waka" със скандални разкрития
Снимка: GettyImages

2496 0

Южноафриканската изпълнителка - Аукс Алайо, който редом с поп сензацията Шакира пее в една от най-популярните песни в историята - "Waka Waka", направи изключително любопитни разкрития около нейното заснемане.

Колоритната певица, изпълняваща функцията на беквокал в една легендарната песен, сподели, че пред екипа на колумбийката местните, които всимат участие в клипа, са били набедени за сираци с тежката болест хив.

Освен това, Алайо заяви, че все още не е получила хонорара си за участие в песента.

Участие за слава

"Все още не съм си получила възнаграждението за участието ми в тази песен. Имам предвид, да, бях на 13 и не си прочетох добре договора преди да го подпиша, но все пак си искам парите", пише Аукс в своя Туитър профил и продължава.

Набедени, но и възнаградени

"Частта, която ме вбесява, е как на екипа на Шакира бе казано, че сме сираци, болни от спин, а те се нахвърлиха върху нас. Все пак ни резервираха най-хубавите хотели и буквално живяхме с Шакира 2 седмици", спомня си още тя.

От публикуването на един от химните на Световното първенство през 2010 г. изминаха 13 години. И до ден днешен обаче тя е хит и бива определяна като една от най-великите в историята, наброяваща над 3.5 милиарда гледания в Ютуб.

Самата Шакира пък бе заподозряна във връзка с холивудски актьор след раздялата си с Жерар Пике, който също участва в клипа на "Waka Waka".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички