Слабо завоалираната атака на Шакира срещу Пике, след като стана "Жена на годината"


Слабо завоалираната атака на Шакира срещу Пике, след като стана "Жена на годината"
Снимка: Getty Images

2850 0

Първата по рода си гала "Латиноамерикански жени в музиката" на Билборд призна Шакира за "Жена на годината" благодарение на последните ѝ хитове, които достигнаха номер едно в много страни.

Последните й песни, включително „Te Felicito“, „Monotonía“, „Music Session #53″ с Bizarrap и „TQG“ с Карол Джи, привлякоха значително внимание. Особено заради препратките към бившия й партньор Жерар Пике. Шакира се раздели с бившия защитник на Барселона през лятото на 2022 г.

Пламенната реч на Шакира

При получаването на престижната награда от Малума, колумбийският художник изнесе пламенна реч, насърчаваща ролята на жените. Тя започна, като изрази благодарност на майка си, Нидия дел Кармен Рипол, като я нарече "жената на годината". Шакира подчерта нейната издръжливост в лицето на предизвикателствата, пред които се изправи през изминалата година.

Шакира призна сеизмичните промени в собствения си живот през последната година и заяви, че жените са по-силни и по-независими, отколкото са били научени да вярват. Тя откровено сподели собствения си опит от търсенето на одобрение и привързаност, докато се забравяше, което мнозина изтълкуваха като препратка към предишната й връзка с Пике.

Слабо завоалираните препратки на Шакира към Пике

Тя също изглежда коментира предполагаемата изневяра на Пике със сегашната му приятелка Клара Чиа, казвайки: "Вече не е важно дали някой ти е верен, или не. Това, което наистина има значение, е дали си верен на себе си".

Наградената изпълнителка завърши, като благодари на музиката, че ѝ е помогнала да намери пътя обратно към себе си и призна ценните уроци, научени от други жени. Трогателните думи на Шакира бяха свидетелство за силата и издръжливостта на жените, вдъхновявайки присъстващите на новаторската гала.  Пике от своя страна също се показва като щастливец след раздялата с колумбийката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички