С хита, с който отмъсти на Пике и Клара Чиа: Шакира постави 14 рекорда на Гинес


С хита, с който отмъсти на Пике и Клара Чиа: Шакира постави 14 рекорда на Гинес
Снимка: Instagram

4290 0

Раздялата с бившия капитан на Барселона Жерар Пике се отрази много добре на певицата Шакира в професионален план. Освен че кариерата ѝ тръгна още по-нагоре, колумбийката успя да постигне 14 музикални рекорда, при това почти едновременно, съобщава "Marca".

Че двойката, която има две деца и изкара заедно над десетилетие, се разделя стана ясно през лятото на 2022 година. Никой от двамата не съобщи каква е причината за скъсването, но по-късно стана ясно, че това е изневярата на Пике с никому неизвестната студентка Клара Чиа Марти.

Няколко месеца след раздялата Шакира издаде песен с аржентинския DJ Bizarrap, която стана хит. В нея красавицата пее за проблемите си с Жерар и за новата му възлюбена. Парчето се казва "Music Sessions Vol.53".

Сред рекордите, които Шакира постави с тази песен, са: автор на най-популярната латино песен в Spotify, първата жена, която замени себе си на Billboard Latin Airplay и първият изпълнител, който достигна Billboard Hot top 10 с песен на испански език.

Наскоро Шакира говори за това какво ѝ носи щастие в раздялата с Пике и изрази увереност, че съперницата ѝ Клара Чиа се е запътила към Ада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички