Пике я замени с "twingo", а тя него със звезда: Заподозряха Шакира във връзка с холивудски актьор


Пике я замени с "twingo", а тя него със звезда: Заподозряха Шакира във връзка с холивудски актьор
Снимка: Instagram

5665 0

Певицата Шакира беше заподозряна в нов романс - на 7 май латино дивата беше забелязана на състезание от Формула 1 в Маями в компанията на Том Круз.

Звездите не се криеха от никого, свободно общуваха помежду си и позираха с удоволствие пред фотографите. Поради това много интернет потребители заподозряха, че двамата може би имат връзка, въпреки твърденията на Шакира, че те просто са прекарали времето си заедно като приятели.

Според една от версиите певицата се е появила на публично място с холивудската звезда, за да отмъсти на бившия си - футболиста Жерар Пике. Раздялата с него след 11-годишна връзка беше болезнена за Шакира и беше съпроводена с много скандали. В крайна сметка колумбийката реши да започне "нова глава" в живота си и да се премести от Барселона в Маями с двамата си сина от Пике.

Малко преди да се появи на състезанието с Том Круз, певицата спечели наградата "Жена на годината" на Billboard на събитието "Латиноамерикански жени в музиката". Там тя отново говори индиректно за Жерар Пике и как е била засегната от неговата изневяра (ето какво заяви).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички