Неуважително отношение на майката на Пике към родителите на Шакира поднови споровете (ВИДЕО)


Неуважително отношение на майката на Пике към родителите на Шакира поднови споровете (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3639 0

Родителите на Шакира са изключително близки с певицата и когато изглеждаше, че проблемите между нея и Жерар Пике са в пауза, наскоро изтече любопитно видео. На него се вижда как майката на бившия футболист прави поредица от груби действия срещу родителите на певицата. Шакира започна нов живот в Маями, Флорида, с децата си след раздялата с бившия играч на Барселона.

Шакира и спорното видео

Сега обаче Шакира отново е тема на разговор, като този път се върти около бабата на нейните деца. Във видеото певицата е застанала до Пике, като и родителите на двамата също позират.

До този момент изглежда всичко върви нормално, но интернет потребителите забелязаха детайл, който промени нещата. В един момент от кадрите можете да видите как Монсерат Бернабеу, майката на Пике, прави груб жест към майката и бащата на Шакира.

Г-жа Бернабеу изглежда малко разстроена, сякаш се опитваше да каже на някого да направи снимките. Когато тя започвa да използва ръцете си и да ги постави така, че да покрият лицата на родителите на Шакира. И Уилям Мебарак, и Нидия Рипол запазиха мълчание и останаха на същото място, докато бяха направени снимките. Монсерат Бернабеу не се извини в нито един момент и за това беше остро критикувана в социалните медии. Пике пък от своя страна  опитва да се показва като щастливец след раздялата с колумбийката.

@loischum #shakira #nidiaripoll #williammebarak #joanpiqué🐭 #monserrat🧙‍♀️ #piquenarcisistaxenofobo #fyp #fypシ #foryourpage❣️💙 ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички