Загърби ли го? Шакира отмива спомена за Жерар Пике със свой стар приятел?


Загърби ли го? Шакира отмива спомена за Жерар Пике със свой стар приятел?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3814 0

Раздялата на една от звездните двойки в Испания - между легендата на Барселона Жерар Пике и световноизвестната колумбийска поп изпълнителка Шакира, се превърна в една от главните теми на миналата година.

Двамата поеха по различни пътища през юни след 11-годишна връзка. Пике продължи с новата си половинка Клара Чиа, докато любовният живот на Шакира претърпя известен застой. Тя предпочете да насочи енергията си към музиката, с която "жегна" както бившия си, така и новата му любов.

Пике е загърбен?

Испанският "Noticias RCN" обаче съобщава, че колумбийката все пак е обърнала внимание и на себе си. От споделената информация става ясно, че тя е в предполагаеми интимни взаимоотношения с дългогодишния си приятел Алехандро Санс.

Кой е Алехандро Санс и каква е връзката му с Шакира?

Санс също е певец и четирикратен носител на наградата "Грами". Той застана на страната на своята колежка срещу нейните критици след раздялата. Тя от своя страна бързо се премести в Маями, а като причина изтъкна желанието си да бъде по-близо до семейството си. Фенове обаче заподозряха връзка с испанеца.

"Шаки, годините минават и ето ни, обикаляме около това неземно приятелство, което животът ни даде. Поздравявам те. Празнувам с теб, обичам те", пише Санс по адрес на своята приятелка в социалните мрежи през февруари.

Слуховете стигат дори по-далеч, твърдейки се, че двамата дори мислят за съвместен дом. Такъв се казва, че е хванал окото им в Маями, а сумата, на която бива оценен, възлиза на 20 млн. евро. Шакира и Алехандро Санс също имат и обща песен на име "La Tortura". 

Пике от своя страна също се показва като щастливец след раздялата с колумбийката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички