"Мини Барселона в Маями": Интер се готви да привлече още бивши играчи на каталунците


"Мини Барселона в Маями": Интер се готви да привлече още бивши играчи на каталунците
Снимка: GettyImages

1974 0

Собственикът на Интер Маями Хорхе Мас разкри плановете на клуба да подпише с още бивши играчи на Барселона. Лионел Меси завърши преместването си във Флорида, след като отказа да подпише удължаване на договора с Пари Сен Жермен, като част от огромен удар от страна на МЛС.

Мас разкри как клубът работи по сделката за привличането на Меси в САЩ от 2019 г. с увереност в неговото влияние върху лигата. Бившият капитан на Барселона Серхио Бускетс също се съгласи да се присъедини към Меси в Маями като част от плановете им.

Мини Барселона в САЩ

Шефът на американския клуб също потвърди, че се работи по сделки за подписване на Жорди Алба и Луис Суарес през следващите месеци, за да завърши квартета на Барселона в САЩ.

"От съществено значение е Меси да бъде обкръжен с играчи на неговото ниво. Говорихме с Бускетс в продължение на една година. В съблекалнята той ще бъде много важен. Алба също преговаря с клуба.

Суарес има договор, има клауза за напускане, но не знам дали ще дойде. Говорихме с Ди Мария, но изглежда той ще се присъедини към друг отбор. Всички съобщения ще бъдат направени до 15 юли", обяви Мас.  Наред с натиска за създаване на „мини Барселона“ в Маями, бившият колега на Меси от ПСЖ и икона на Реал Мадрид, Серхио Рамос, също е в техния радар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички