Новият треньор на Меси и Бускетс: Няма да имат лукса да не се състезават


Новият треньор на Меси и Бускетс: Няма да имат лукса да не се състезават
Снимка: Getty Images/Guliver

4410 0

Тата Мартино отправи ясно послание на встъпителната си пресконференция като нов треньор на Интер Маями. А то беше, че нито на Лионел Меси, нито на Серхио Бускетс ще им е лесно с клуба от МЛС. Мартино потвърди, че наистина е говорил с двамата си бивши играчи и че е сигурен, че и двамата идват в Маями, за да се състезават и да бъдат успешни.

Без време за почивка за двете звезди

"Можем да сме на различни места, но начинът да осъществим това пътуване ще бъде един-единствен. Вчера говорих със Серхио, а също и когато говорих с Лео, говорихме за това да дойдем да бъдем успешни, да се състезаваме и да се състезаваме добре", каза Мартино пред медиите.

"Това ни се случва дори на лично ниво. Понякога Маями се свързва с ваканции, но ние искаме да се състезаваме. Те са били световни шампиони, шампиони в испанската лига. Те не са играчи, които ще дойдат тук и няма да се състезават, те няма да си позволят този лукс, защото състезанието е в кръвта им", допълни още той, загатвайки, че няма да има никакво време за почивка за двете звезди.

Мартино вече беше треньор на Меси в Барселона през сезон 2013/14 и в националния отбор на Аржентина между 2014 и 2016 г., като това също съвпадаше с престоя на Бускетс на "Камп Ноу". Очаква се Меси и Бускетс да бъдат представени заедно и по всяка вероятност това ще се случи на 16 юли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички