Лопетеги може да се завърне на работа като селекционер


Лопетеги може да се завърне на работа като селекционер
Снимка: Guliver/GettyImages

4108 0

Бившият треньор на Реал Мадрид Хулен Лопетеги може в скоро време да се завърне на работа. От испанския наставник се интересува футболната федерация на САЩ, която смята, че Лопетеги може да подобри резултатите на тима. Към момента в националния отбор на САЩ има много млади футболисти, като федерацията иска да използва опита на испанеца, който работи с млади играчи и начело на Испания, и на Реал Мадрид, съобщава AS.

В момента начело на американския тим е Дейв Сарачан, който заема поста временно. Под негово ръководство "янките" загубиха последните си 2 мача - 0:3 срещу Англия и 0:1 срещу Италия.

ИГРАЧ НА РЕАЛ ИЗНЕНАДА: ЛОПЕТЕГИ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ТРЕНЬОР, С КОГОТО СЪМ РАБОТИЛ

Както е известно, Лопетеги бе уволнен от Реал в края на октомври. Това се случи заради поредица лоши резултати за тима, както в първенството, така и в Шампионска лига. За да поеме Реал, Лопетеги пожертва поста си селекционер на Испания в навечерието на Мондиал 2018.

Скоро след уволнението на Лопетеги се появи информация, че той може да стане клубен треньор на български национал. Вижте кой бе отборът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички