Реал може да изгони Карвахал заради думите му за Лопетеги?


Реал може да изгони Карвахал заради думите му за Лопетеги?
Снимка: Getty Images/Guliver

2896 0

Реал Мадрид може да се раздели с един от основните си играчи - защитника Дани Карвахал, информира "El Chiringuito". Ръководството на испанския гранд е било недоволно, след като е научило за изявлението на бранителя, който назова уволнения вече треньор на Реал - Хулен Лопетеги, най-добрият, с който е работил в кариерата си.

На "Сантяго Бернабеу" са възприели думите на Карвахал като критика по адрес на ръководството заради решението им да уволнят испанеца. От клуба вече са направили забележка на испанския национал по повод изказването му.

БАЩАТА НА ЛОПЕТЕГИ: СИНЪТ МИ БЕ ОГРАБЕН С 50 ГОЛА

Лопетеги пое испанския колос през лятото след скандал. Той бе уволнен като треньор на националния отбор на Испания, след като стана ясно, че е преговарял с Реал без тяхно знание. Специалистът обаче не успя да се справи със задачите си на "Бернабеу" и бе уволнен след загубата с 1:5 от Барселона в Ел Класико. Той загуби поста си на 29 октомври, а на мястото му застана треньорът на Кастилия Сантяго Солари.

Според една от звездите на "белите" Солари трябва да остане начело на първия тим до края на сезона. Коя бе звездата и какво още каза - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички