Играч на Реал изненада: Лопетеги е най-добрият треньор, с когото съм работил


Играч на Реал изненада: Лопетеги е най-добрият треньор, с когото съм работил
Снимка: Getty Images/Guliver

1696 0

Крайният защитник на Реал Мадрид Дани Карвахал сподели, че Хулен Лопетеги е най-добрият треньор, с когото е работил. Испанският специалист бе уволнен от "кралския" клуб преди няколко дни след серия от лоши резултати.

"Той е най-добрият треньор, с когото съм работил. За съжаление късметът не бе на негова страна и затова не продължи с нас. Но начинът, по който вижда играта, и начинът, по който подхожда към тима, са неща, които аз споделям напълно", заяви Карвахал.

"Още преди Лопетеги да дойде в Реал Мадрид, както и сега, когато вече не е с нас, аз твърдя, че той е най-добрият треньор и ще го твърдя, докато не се появи някой по-добър", добави още испанският национал. 

Дани Карвахал е работил с треньори като Карло Анчелоти, Рафаел Бенитес и Зинедин Зидан. Защитникът познава добре работата на Лопетеги и от испанския национален отбор, където наставникът бе треньор до това лято.

Междувременно стана ясно каква сума ще се наложи Реал Мадрид да изплати на Хулен Лопетеги за преждевременното му отстраняване от длъжност. Колко пари ще влязат в "касичката" на Лопетеги - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички