Има един голям печеливш от треньорската смяна в Реал


Има един голям печеливш от треньорската смяна в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

2321 0

Винисиус Жуниор се очертава като големия печеливш от уволнението на Хулен Лопетеги от Реал Мадрид и назначаването на аржентинеца Сантиаго Солари.

Именно последният бе треньор на втория отбор на "белите", където досега се подвизаваше 18-годишният бразилец. Това обаче може скоро да се промени, след като Винисиус бе с основна заслуга за вчерашния успех на мадридчани с 4:0 при гостуването на третодивизионния Мелила в първи мач от турнира за Купата на Краля.

"Той има още много да учи, но талантът му е очевиден. Винисиус е още нов тук и продължава да се адаптира към начина на живот и стила на игра. Сигурен съм, че ще израсне, за което обаче му трябват повече минути на терена", коментира след мача Солари.

Нападателят пристигна лятото от бразилския Фламенго, на който бяха платени 46 млн. евро. Нищо чудно след слабото представяне на Гарет Бейл и Карим Бензема Солари да даде повече шансове на талантливия тийнейджър.

Реал Мадрид все още няма назначен постоянен треньор, като Антонио Конте доскоро бе големият фаворит, носитуацията претърпя обрат и стана ясно, че италианецът е отказал да поеме европейския клубен шампион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички