Къде да гледаме мача Белгия - Русия от Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Белгия - Русия от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Guliver/GettyImages

3325 0

Белгия и Русия е последният двубой от втория ден на Европейското първенство по футбол. Двата отбора ще играят в Санкт Петербург в мач от група В, където още са отборите на Дания и Финландия, които играят точно преди тяхната среща.

"Червените дяволи" са в отлична серия от 9 последователни двубоя, в които не допускат поражение. В тях са записали 7 победи и 2 равенства, като в последната среща победиха Хърватия с 1:0. Русия не може да се похвали с подобна поредица, като има цели 3 загуби в последните си 7 мача. Все пак в последния записаха успех - с минималното 1:0 над България.

АНАЛИЗ НА ОТБОРА НА БЕЛГИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

Белгия е един от скритите фаворити на тазгодишното издание и ще се опита да защити това твърдение, като надгради над представянето си от последния голям форум, когато на Световното първенство по футбол стигна до полуфиналите.

Много е възможно именно тези два тима да спорят и за първата позиция в групата, като се очаква "червените дяволи" все пак да грабнат първото място, а руснаците да се борят с Дания за втората позиция.

АНАЛИЗ НА ОТБОРА НА РУСИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

Двубоят между Белгия и Русия ще се състои на "Газпром Арена" в Санкт Петербуг, но въпреки това "червените дяволи" ще са символичният домакин. Двубоят стартира в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Диема", като ще можете да го следите и НА ЖИВО Евро 2020 в SportLive.bg.

Ето и няколко любопитни материали от ден №1 на Евро 2020:

Невиждана съдийска грешка беляза старта на Европейското

Италия постигна рекорд, който всички мислехме, че вече има

Допусна ли VAR първата си грешка на Евро 2020 (ВИДЕО) 

Първият гол на Евро 2020 беше... автогол на ювентинец (ВИДЕО) 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички