Къде да гледаме дербито Англия - Шотландия на Евро 2020


Къде да гледаме дербито Англия - Шотландия на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

2554 0

Младият и талантлив отбор на Англия излиза за своя втори мач от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. "Трите лъва" се изправят срещу тима на Шотландия в дерби, което може да се окаже повратно за изхода на двата отбора в групата.

Англия е лидер в група D с 3 пункта, докато Шотландия е на дъното в таблицата без точки в актива си. При победа "трите лъва" ще си осигурят класирането за елиминациите, докато "териерите" ще се сбогуват с мечтата си за излизане от груповата фаза.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ МАЧА АНГЛИЯ - ШОТЛАНДИЯ НА ЕВРО 2020

Англия постигна важна победа над финалиста от последното световно първенство Хърватия, което беше положителен знак за селекцията на Гарет Саутгейт. Шотландия се класира като по чудо за Евро 2020 и очакванията към тях не са особено високи. Въпреки това "гайдарите" едва ли са удовлетворени от представянето си в първия мач срещу Чехия, когато бяха категорично надиграни. SportLive представя подробно отборите на Евро 2020, като този на Англия може да видите ТУК, а този на Шотландия - вижте ТУК!

Англия ще има предимството на домакин, тъй като срещата ще се играе на "Уембли" в Лондон. Сблъсъкът започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Нова телевизия. Ще можете да следите Англия - Шотландия и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички