Кристиано Роналдо изненада и показа ново отпразнуване на гол с Португалия (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо изненада и показа ново отпразнуване на гол с Португалия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3656 0

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо отбеляза два гола срещу Люксмебург в квалификация за Евро 2024, като затвърди доброто си представяне за националния тим. Отборът на Роберто Мартинес спечели първите си две квалификации за Евро 2024, което ще се проведе в Германия следващото лято.

Роналдо откри резултата за Португалия в осмата минута и дебютира с новото си празнуване, което беше комбинация от запазената му марка "Siu" и "Nap" (б.р."Дрямка"). Нападателят хладнокръвно вкара топката в долния ъгъл, преди да избяга и да направи новото си празненство. Смята се, че това е първият път, когато той е комбинирал "Siu" и "Nap".

Роналдо изненада с ново празненство при отбелязването на гол

Роналдо е най-известен със "Siu", което се превърна в негова запазена марка по време на престоя му в Реал Мадрид. Португалският ас го извика на микрофона, след като спечели "Златната топка" през 2014 г. и получи една повече над дългогодишния си съперник Лионел Меси. По-късно той обясни: "Викът? Играчите знаят, че винаги крещя, когато вкарам гол или когато спечелим. Това е нашият вик, от Реал Мадрид".

Що се отнася до нововъведението при празнуването "Nap", това беше направено за първи път, след като Роналдо отбеляза гол за Ман Юнайтед срещу Евертън през октомври. Въпреки че той никога не е обяснявал празника, се смята, че той произлиза от шега, направена от съотборниците му от "Олд Трафорд".

Според сайта на Манчестър Юнайтед това е самоирония за броя на дремките, които Роналдо има на ден. Бившата звезда на Ювентус получава много почивка, за да гарантира, че ще е във възможно най-доброто състояние за двубоите.

Роналдо има 122 гола за Португалия, което го прави най-резултатният голмайстор в историята на мъжкия международен футбол. Той също така стана футболистът с най-много мачове за всички времена при победата на Португалия с 4:0 срещу Лихтенщайн в четвъртък вечер. От настоящия му клуб Ал Насър веднага поздравиха играча си със специален пост в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички