Джорджина се зарече да не подарява повече коли на Роналдо и обясни защо


Джорджина се зарече да не подарява повече коли на Роналдо и обясни защо
Снимка: Instagram

4817 0

Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, призна, че повече няма да подарява коли на звездния футболист. Испанката от аржентински произход зарадва португалеца с нови автомобили в последните 3 години: Cadillac Escalade, Mercedes-Benz G-Class Brabus и Rolls-Royce Dawn.

"Повече няма да му подарявам коли, защото това е неоригинално", заяви инфлуенсърката пред "Antena 3", като отбеляза, че любимият ѝ не е материалист.

По-рано Родригес заяви, че парите не са я променили, освен в тази насока, че сега можела да помага повече на семейството и приятелите си. Майката на две от децата на звездата призна, че той много се чуди защо са ѝ около 150 маркови чанти, които си е купила.

"С Кристиано споделяме една гардеробна и тя е просто гигантска. Дори не съм обличала всичките си дрехи. Гардеробът е толкова голям, че Кристиано ме помоли малко да го напълня. Но в Мадрид имаме много дрехи.

Имам около 150 чанти. Кристиано продължава да ме пита защо са ми толкова много. Той отказа да ми подари същата чанта като неговата, само че по-голяма. Тогава казах: "Ще си я купя сама". Да имаш хиляди чанти те кара да преосмисляш себе си", сподели брюнетката. По-рано Джорджина обясни какво е да си жената до Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички