Капитанът на Италия Киелини разкри защо е ощипал по бузата Жорди Алба


Капитанът на Италия Киелини разкри защо е ощипал по бузата Жорди Алба
Снимка: Getty Images

26039 0

Капитанът на Италия Джорджо Киелини разкри в интервю пред УЕФА защо ощипа по бузата Жорди Алба преди изпълнението на дузпи на 1/2-финала между "скуадрата" и Испания:

"За този случай се говори много повече, отколкото се случи в действителност. Трябваше да решим на коя врата ще изпълняваме дузпите и реферът каза "червената страна на монетата е едната врата, синята е другата". Когато се падна червено, Жорди си помисли, че това е неговия цвят, но аз се пошегувах с него, като му казах, че не е така", разясни ветеранът.

Относно предстоящия финал Киелини заяви следното:

"Това е сбъдната мечта. Отначало си мислехме, че Манчини е луд, когато ни каза, че трябва да мислим за спечелване на Европейското. Сега обаче ни остава последният сантиметър от пътя", каза бранителят и добави, че се е надявал на друг противник:

"Надявах се да се срещнем с Франция, те бяха големите фаворити, а след това и англичаните. Те имат много качества - физика, солидност и организация. Това е много силен отбор. Нека не забравяме тази подробност, че на последното световно първенство стигнаха до полуфинал".

Киелини разкри и че очаква Хари Кейн да създаде най-много работа на италианската защита:

"Той ще бъде много труден съперник, винаги съм го харесвал. Той е изключително завършен играч и продължава да расте, но в Англия не е само той. Вчера на пейката имаха Грийлиш, Санчо, Рашфорд, Калвърт-Люин и Фоудън. Те разполагат с невероятен състав, но мисля, че мачът ще бъде равностоен", коментира още 36-годишният играч на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички