Доказателството, че Неймар е един от най-злопаметните на терена (ВИДЕО)


Доказателството, че Неймар е един от най-злопаметните на терена (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

2459 0

Голямата звезда на ПСЖ Неймар безспорно е един от най-талантливите футболисти в цялата история на футбола. Техниката му е безгранична, но поведението на и извън терена правят така, че бразилецът да има еднакъв брой почитатели и хора, които не го харесват.

Всъщност, 28-годишният атакуващ футболист се явява и един от най-злопаметните на терена. Доказателствата за това твърдение са събрани в едно видео, в което се вижда как той рано или късно взима своето отмъщение.

Дали чрез финтове срещу играчи, които преди това са го финтирали, или чрез "отпразнуване", подобно на такова, използвано срещу него - Неймар не забравя и "връща жеста". Една от последните "жертви" е суперталантът Ерлинг Холанд, който избърза да се радва след триумфа в Шампионска лига за Борусия Дортмунд срещу ПСЖ. Вижте всички прояви в тази светлина на Ней във видеото по-долу.

Междувременно, оказва се, че съобщение на Неймар към Коутиньо отпреди 3 години може да бъде решаващо за бъдещето на Коу сега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички