Съобщенията на Неймар към Коутиньо отпреди 3 г., които може да се окажат решаващи това лято


Съобщенията на Неймар към Коутиньо отпреди 3 г., които може да се окажат решаващи това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

8561 0

Бъдещето на Филипе Коутиньо никак не е сигурно. Байерн (Мюнхен) не смята да се възползва от опцията да го откупи след наема и бразилецът ще се завърне в Барселона. Каталунците обаче също не искат Коутиньо и ще му търсят купувач, тъй като няма как да му гарантиран място сред титулярите.

Проблемът е, че не са много клубовете, които могат да си позволят да го купят, като цената му е около 100 млн. евро, дори и повече. Затова Mirror припомня едни стари съобщения към Коу от неговия съотборник в Бразилия - Неймар. Още преди да подпише с Барселона Неймар е правил всичко възможно, за да го убеди да подпише с Пари Сен Жермен. Той точно бе подписал с парижани и търсеше "съмишленици" да подсили отбора.

Тогава според медиите в Испания Коутиньо бил "бомбардиран" от съобщения да избере ПСЖ, но неговата мечта е била да отиде на "Камп Ноу". Три години по-късно Неймар все още е на "Парк де Пренс", но е много вероятно да се завърне отново в Барса през лятото, докато ПСЖ отново е сред кандидатите за Коутиньо. По-рано се появи информация, че от ПСЖ дори са готови да направят големи компромиси, но да се разделят с Неймар това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички