ПСЖ вече е готов на големи компромиси, за да се раздели с Неймар


ПСЖ вече е готов на големи компромиси, за да се раздели с Неймар
Снимка: Instagram

8202 0

Пари Сен Жермен напълно изключва възможността да се раздели с Килиан Мбапе през лятото, но не така стоят нещата с Неймар. Парижани са готови да продадат бразилеца и оставят вратата отворена за предложения, макар да са наясно, че нещата в икономически план не са съвсем наред.

От ПСЖ са наясно, че имат две звезди в отбора си, които големи клубове искат, включително Барселона и Реал Мадрид, и се борят да ги запазят в състава за следващия сезон. Неймар вече е в третата си година в клуба и цената му е прогнозирана около 180 милиона евро. Във Франция смятат, че Барселона може да не успее да предложи толкова много, имайки предвид, че в момента дори намаляват заплатите.

За разлика от Mbappe, ПСЖ ще бъде готов да приеме разсрочено плащане за продажбата на Неймар - нещо, което не бе така миналия сезон, твърди L’Equipe. Тогава Барселона предложи 100 милиона евро плюс Филипе Коутиньо, или пакет, включващ Иван Ракитич, Жан-Клер Тодибо, Умтити и малко пари. Всички опции бяха отхвърлени от парижани, а сега се очаква и Антоан Гризман да бъде включен в сделката. По-рано и Луис Суарес се изказа много ласково за Неймар и пожела да се завърне в Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички