Неймар разказа за приятелството си с Коби Брайънт


Неймар разказа за приятелството си с Коби Брайънт
Снимка: Getty Images/Gulliver

2795 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар заяви, че е бил силно афектиран от смъртта на бившия баскетболист на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт. Легендата на НБА загина на 41-годишна възраст заедно с 13-годишната си дъщеря Джиана и още седем души в катастрофа с хеликоптер в Калабасас, Калифорния през януари.

Неймар отдаде почит на Коби Брайънт, като екип в чест на 5-кратния шампион в НБА и посвети гола си срещу Лил в мач от Лига 1 на баскетболиста, като с пръстите си показа цифрите 2 и 4 в чест на номер 24-ти, носен от Брайънт. Двамата са се срещали няколко пъти, като легендарният баскетболист никога не е криел любовта си към футбола и симпатиите си към Милан и Барселона. Запитан за смъртта на Коби Брайънт, Неймар каза следното пред ‘Vogue Men Arabia’: „Бях много афектиран от неговата смърт, тъй като нашите животи имат много общо. Срещнах Коби няколко пъти, когато той дойде в Париж. Когато срещнах човека зад спортиста, създадохме по-специални взаимоотношения с Коби. Спортът и обществото загубиха чудесен човек.“

Бразилският нападател продължава да бъде свързван с трансфер в бившия си клуб Барселона. Той напусна каталунците през 2017г., за да се присъедини към Пари Сен Жермен за рекордните 222 милиона евро. А ето някои факти за Неймар, които може би не знаете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички