Суарес иска Неймар обратно в Барселона, подкрепя и привличането на заместника му


Суарес иска Неймар обратно в Барселона, подкрепя и привличането на заместника му
Снимка: Getty Images/Gulliver

39587 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес заяви, че все още не е общувал с ръководството на каталунския клуб по повод нов контракт и все още не му е дошло времето. През настоящия сезон 33-годишният нападател взе участие в 17 мача от испанския шампионат, в които вкара 11 гола и асистира за 7. Контрактът на Суарес е до лятото на 2021 г.

"Сега по-малко от всичко мисля за моето бъдеще. Ситуацията, в която светът се намира днес, заставя да се мисли за това как ще живеем занапред. Затова всички мои мисли са свързани с това как да отработя сегашния си контракт. Ще обсъдим бъдещето ми, когато му дойде времето", заяви Суарес, цитиран от El Mundo Deportivo.

Освен това той подкрепи евентуални трансфери на Неймар и Лаутаро Мартинес, въпреки че аржентинецът е спряган за заметник именно на Суарес. "Всички познаваме Ней и го ценим, той все още има какво да даде и е добре дошъл в съблекалнята заради обичта към него. Лаутаро е играч, който израстна много в Италия. Той е "девятка" с изумителни движения и това показва колко голям нападател е. Човек трябва да се чувства доволен щом клубът иска да привлече такива играчи". А какви ще са екипите на Барселона за следващия сезон - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички