Чудо! Всички клубове от МЛС съгласни да плащат част от заплатата на Меси


Чудо! Всички клубове от МЛС съгласни да плащат част от заплатата на Меси
Снимка: Getty Images

3108 0

От американската Мейджър Лийг Сокър са разработили нов вариант за привличането на Лионел Меси в първенството, пише каталунският вестник "Спорт". В нея ще участват абсолютно всички клубове, състезаващи се в първенството.

Според информацията Интер Маями, който редовно се сочи, че е кандидат за подписа на аржентинеца, няма да се справи сам със заплатата на световния шампион по футбол. Заради това собствениците на всички клубове в МЛС са провели среща преди няколко седмици.

На нея е постигната договорка всички клубове да изплащат част от заплатата на суперзвездата, който все още е футболист на ПСЖ. При това Меси ще може да избере сам в кой американски клуб иска да играе.

Решението на участниците в лигата е обосновано от факта, че сумата по договора за телевизионните права на МЛС значително ще нарасне, ако такава звезда премине при тях. Наскоро се появи информация за още един жест, който в МЛС са готови да направят заради Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички