Кандидат за Меси го съблазнява с оферта да стане собственик на новия си тим


Кандидат за Меси го съблазнява с оферта да стане собственик на новия си тим
Снимка: Getty Images

1829 0

Футболният агент Жером Миъри, специализиран в трансферите на играчи от Европа в Мейджър Лийг Сокър, обяви, че ръководството на американската футболна лига иска да доведе в страната звездата на ПСЖ Лионел Меси. За целта те ще му предложат възможността да стане собственик на потенциалния си нов клуб.

"Вероятността той да премине в МЛС е около 10-20%, защото му е предложен наистина специален проект. От клуба на Бекъм взаимодействаха доста с обкръжението на Меси по време на Световното първенство.

Сигурен съм, че МЛС ще намери начин да го привлече. Те успяха да вземат бекъм, предлагайки му възможността да стане собственик на отбор от МЛС. И сега възнамеряват да предложат на Меси да стане собственик на потенциалния си нов отбор", каза Миъри, цитиран от "Telefoot".

35-годишният аржентинец има договор с ПСЖ до кря на сезона. Той е свързван и със завръщане в Барселона и с трансфер в Саудитска Арабия.По-рано се появи информация, че в МЛС са готови на отстъпка, за да дойде Меси в тяхната лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички