Ал-Хелаифи даде важна информация за бъдещето на Лео Меси и Килиан Мбапе в ПСЖ


Ал-Хелаифи даде важна информация за бъдещето на Лео Меси и Килиан Мбапе в ПСЖ
Снимка: GettyImages

2175 0

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи говори за бъдещето на двете най-големи звезди на парижани Лионел Меси и Килиан Мбапе. 

Лео Меси и Мбапе са обект на редица спекулации, че ще напуснат френския гранд, когато техните договори изтекат. Катарският милиардер обаче е уверен, че клубът прави всичко възможно, за да задържи и двамата футболисти на "Парк де Пренс".

"Щастливи сме, че имаме някои от най-добрите играчи в света, които искат да играят за ПСЖ, въпреки че получиха оферти от други клубове. Ние работим, за да задържим тук. Ще анализираме какво правим и ще се уверим, че можем да продължим напред с тях, искаме да правим нещата по точно определен начин. Ние няма да правим грешки", каза Хелаифи, цитиран от "Daily Mail".

Лионел Меси и Килиан Мбапе се намират в отлична форма за Пари Сен Жермен през този сезон, но не съумяха да предотвратят ново ранно отпадане от Шампионска лига. Меси може да се похвали с вкарани 18 гола и 17 асистенции в 32 мача, докато Мбапе е отбелязал 31 гола и е направил осем асистенции в 33 срещи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Насер Ал-Хелаифи вярва, че опасност от създаване на Суперлига вече няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички