Меси с нова татуировка, посветена на Аржентина и с любопитно значение (СНИМКА)


Меси с нова татуировка, посветена на Аржентина и с любопитно значение (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

9012 0

Лионел Меси се наслаждава на един от най-добрите моменти в професионалната си кариера, след като спечели Световното първенство през 2022 г. с Аржентина в Катар и взе още една награда "The Best". За да отпразнува този триумф, Меси добави нова татуировка, която феновете забелязаха и споделиха онлайн.

Каква е новата татуировка на Меси и какво означава?

Меси добави картата "Петте чаши" от испанското тесте карти към левия си крак. Това е олицетворение на успеха, който той желае толкова много години с националния отбор на Аржентина и който започна да се "кове" със спечелването на Копа Америка през 2021 г. в Бразилия.

Значението също е много специално, защото Меси използва този номер на фланелката си в началото на кариерата си, като няколко пъти е споменавал колко е важно за него.

В интервю за TyC Sports Меси обясни, че това число се отнася и за броя на членовете на семейството му, с родителите му, сестра му и брат му. Въпреки че на терена номер 5 е за дефанзивен полузащитник, той все още означава много за Меси и затова е заложил на малка и дискретна татуировка.

Произходът на новата татуировка на Меси

В документалния филм "Sean Eternos: Campeones de America" (б.р "Към вечността: Шампиони на Америка) има сцена как играчите гадаят на карти и че Меси познава именно това число. Няколко от тях решиха да си го татуират, защото го смятат като предчувствие за победата си.

Играчите, които участваха в този мач освен Меси, бяха Джовани Ло Селсо, Николас Отаменди, Алехандро „Папу“ Гомес, Анхел Ди Мария и Серхио Агуеро. Всички те бяха убедени, че ще бъдат короновани, така че след победата над Бразилия на Копа Америка започнаха да си татуират съответните карти. Междувременно всички фенове пощуряха по видео на Меси как танцува.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички