Марсело посочи Лионел Меси като най-трудния съперник, който е имал


Марсело посочи Лионел Меси като най-трудния съперник, който е имал
Снимка: Getty Images

3153 0

Един от легендарните играчи на Реал Мадрид от последните години- Марсело, говори за Лионел Меси и защо той е силният противник, който е имал. Наскоро бразилецът подписа с бразилския Флуминензе. 34-годишният бранител игра за "белите" от 2007 до 2022 година, като в този период има 545 мача, отбелязвайки 38 гола и 103 асистенции.

Магията на "Ел Класико" и силата на Лионел Меси

"Той е невероятен, той е най-силният противник, срещу когото съм се изправял някога. "Всички знаем какви качества притежава.", коментира Марсело, цитиран от The Athletic. 

"Ел Класико между Реал Мадрид и Барселона винаги е бил един от най-добрите мачове за гледане. Имах късмета да участвам в една от най-добрите епохи на това дерби", каза още бившият национал на Бразилия.

Марсело спечели шест пъти испанското първенство, пет пъти Суперкупата на Испания, два пъти Суперкупата на Испания и пет пъти Шампионска лига с екипа на Реал Мадрид. Марсело имаш възможност да се събере отново с Кристиано Роналдо в Ал Насър, но отказа тази възможност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички