Болката на Жоржиньо: "Все още си мисля за тях и ще ме преследват до края на живота ми"


Болката на Жоржиньо: "Все още си мисля за тях и ще ме преследват до края на живота ми"
Снимка: Getty Images

1264 0

Полузащитникът на Италия Жоржиньо заяви, че му е трудно да обясни какво се е случило в мача срещу Северна Македония, но призна, че болката в състава на "Скуадра адзура" е голяма:

"Трудно е да обясня какво се случи. Боли толкова много. Честно казано, все още не вярвам какво стана. Не мисля, че ни липсваше креативност, тъй като през целия мач доминирахме и създадохме толкова много положения", каза той на пресконференция след последния съдийски сигнал.

"Играхме добър футбол и спечелихме Европейското първенство през миналото лято, но, за нещастие, в последните няколко мача направихме грешки, от които не успяхме да се възстановим".

Футболистът на Челси се върна и към двете пропуснати от него дузпи при двете равенства на Италия с Швейцария по време на груповата фаза, които попречиха на тима вече да има билет за Катар 2022:

"Все още си мисля за тях и ще ме преследват до края на живота ми. Да поема тази отговорност два пъти и да не успея да помогна на моя отбор и моята страна ще ми остане спомен за цял живот и това ми тежи. Хората казват, че трябва да вдигнем глава и да продължим напред, но е тежко", допълни унилият Жоржиньо.

Вижте още: Съкрушеният треньор на Италия Роберто Манчини трудно намери думи след "най-голямото разочарование"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички